

SUPPLEMENTARY REGULATIONS

FUN RACING CARS 2025 LIGIER JS CUP FRANCE & FUN CUP

VALENCIA - CIRCUIT RICARDO TORMO March 8th, 9th and 10th 2025

Article 1 - Organisation

Event Promoter:
Max Mamers Management (M3)
ZAC de Bridal – BP 11
19130 OBJAT
FRANCE

Phone: +33 5 55 25 27 26

E-mail: benoitabdelatif.m3@gmail.com

Article 2 – Specific information to the event

National Sporting Authority (ASN): Real Federacion Espanola de Automovilismo

C/ Escultor Peresejo, 68 bis 28 023 Madrid – SPAIN Phone: +34 91 729 94 30

www.rfeda.es

Licence requirements:

In accordance with series regulations. Either hold a valid 2025 international or national licence with a valid country exit permit delivered by national federation.

In addition:

Once all these obligations have been fulfilled, without exception, the driver will be able to access the qualifying. Failure to comply with one of them is synonymous with exclusion.

Timing:

As in Annexe 1

Scrutineering:

In situ in pit garages allocated to the series

30 minutes parc ferme for the Ligier JS Cup at the end of qualifying and race

Prizes and awards

Podiums for each races presented directly after the races. Podiums located at promotor hospitality.

Article 3 - Main officials

Race director:

Chairman of the stewards:

Sporting director affected to stewards college:

Mr Laurent VOOGT

Ms Caroline OLIVIER

Mr Bernard DELVENNE

Scrutineerer:

Mr Jacky THOUANEL

Article 4 – Organiser's supplementary provisions

- 1- Pit lane speed limit: 50 kph
- 2- Race Start procedures in accordance with series regulations
- 3- Race Finish procedures and classification in accordance with series regulations
- 4- Refueling will be only in the fuel area operated by supplier Team FJ and its team

Annexe 1 TIMING







FUN RACING CARS

VALENCIA

		Jeudi 6 Mars / Thursday March 6th
16.00	20.00	Accueil et installation dans les stands / Paddock set up*
16.00	20.00	Vérifications administratives / Administrative checks*
19.00		LIGIER Junior Programme Briefing Saison 2025

	Vendredi 7 Mars / Friday March 7th	
8.00	19.00 Accueil et installation dans les stands / Paddock set up	
8.00	19.00 Vérifications administratives et techniques / Administrative checks	
9.00	12.00 Essais libres payants / Private practice LIGIER JS CUP	3h
13.00	13.40 Briefing LIGIER JS CUP	
14.00	15.00 Essais libres / Free practice LIGIER JS CUP	1h
15.00	15.30 Qualifications / Qualifying LIGIER JS CUP	30 min
14.00	14.40 Cours théoriques / Theorical lesson FUN CUP	
15.15	18.15 Essais libres payants / Private practice FUN CUP	3h

	Samedi 8 Mars / Saturday March 8th	
7.30	18.00 Vérifications administratives / Administrative checks	
8.30	9.00 Mise en grille / Start procedure LIGIER JS CUP	
9.00	15.00 Course / Race LIGIER JS CUP	6h
12.40	13.20 Cours théoriques / Theorical lesson FUN CUP	
13.30	14.10 Briefing FUN CUP 1	
14.20	15.00 Briefing FUN CUP 2	
15.15	17.15 Essais libres / Free practice FUN CUP	2h
17.15	18.45 Qualifications / Qualifying FUN CUP	1h30

	Dimanche 9 Mars / Sunday March 9th						
8.30	9.00	Mise en grille FUN CUP					
9.00	17.00	Course FUN CUP	8h				

^{*} Horaire à confirmer